miércoles, 24 de diciembre de 2008

Felices Fiestas


3 comentarios:

  1. ¡Feliz Año Paqui! que venga cargadito de todo lo bueno que mereces, besitos.

    ResponderEliminar
  2. Hola Paqui,

    Perdona que invaeixi el teu bloc d'aquesta manera, però és que no he trobat el teu mail enlloc i volia comunicar-me amb tu.

    Em dic Patrícia i treballo per Dones en Xarxa. Sóm una associació sense ànim de lucre que pretén empoderar a les dones a través de l'ús de les noves tecnologies i especialment Internet.

    Una de les nostres activitats és l'organització periòdica de trobades de blogueres de tota Catalunya, i és per aquest motiu que t'escric.

    Dones en Xarxa celebra el I Beers & Blogs per a Dones el proper dijous, 15 de gener, a las 19:30 hores, a La Cervesera Artesana (c/ Sant Agustí, 14, Barcelona) i, per suposat, tu estàs convidada a participar-hi.

    Ens agradaria molt comptar amb tu i que comparteixis amb nosaltres les teves inquietuds com a dona i bloguera. Pren-te una cervesa i Dones en Xarxa et convida a un pica-pica!

    Així mateix, t'agrairiem que fecis difusió d'aquesta trobada entre les teves seguidores i altres blogueres que coneguis.

    Això sí, et demanem que confirmis la teva assistència (pots enviar-me un mail a patriciadonesenxarxa@gmail.com).

    Moltes gràcies per la teva atenció i perdona les molèsties,
    Patrícia

    www.donesenxarxa.cat

    ResponderEliminar
  3. Es la primera vez que veo tu blog (hay tantos...) y quiero felicitarte porque por fin las mamas de este pais dicen cuanto saben de cocina. Felicidades a tus niñas por tener una mamá tan maja. Y sigue así, con recetas ricas, faciles y las de toda la vida sin muchas florituras. Me encantó la forma de rebozar las albondigas en harina con el vasito, es estupendo. Gracias

    ResponderEliminar

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin